SL Reseplanerare för Stockholms lokaltrafik

SL Reseplanerare med tidtabell i realtid för Stockholms lokaltrafik. Hitta den smartaste resan i Stockholm och hela Sverige. Planer din resa för idag eller kanske redan inför nästa vecka nu, eller till och med tre veckor fram. Med Reskollens reseplanerare kan du planera din resa upp till 28 dagar fram.

Med denna SL reseplanerare från Resekollen hittar du resor för buss, tvärbanan, spårvagn, pendeltåg och långdistans tåg. Ange enkelt en startpunkt och slutpunkt för din planerade resa, resrobot kommer snabbt att hitta de snabbaste vägarna mellan dessa två punkter och ge dig olika förslag på vilken rutt och resväg som blir bäst.

Planera en längre resa i Sverige

En reseplanerare för Stockholms lokala kollektivtrafik men även för resor över hela Sverige. Varje sökning ger resultat med den snabbaste och enklaste resan som rankas först, optimerad med restid och med så få byten som möjligt. Upp till fyra alternativa rutter visas också när de är tillgängliga. Schemalagda tidtabeller och ankomsttider ses i realtid.

Resrobot för alla kollektivt resande i 3500 av Sveriges största orter.

Linjekartor för SL

Linjekartor kan vara bra för att planera din resa. Med våran interaktiva tunnelbana karta får du en bra överblick av Stockholms tunnelbanenät och kan enkelt se avgångstider genom att klicka på den tunnelbanestation som du tänkt åka ifrån. Även linjekarta för pendeltåg finns tillgänglig men ännu inte interaktiv.

Reseplanera till Arlanda med kollektivtrafik

Utöver buss och taxi så finns det tre typer av tåg som du kan ta till Arlanda. Tåget är ett mer miljövänligt alternativ och är mycket bättre än egen bil som man dessutom kan behöva att betala trängselskatt i Stockholm för.

Arlanda Express

Snabbtåget Arlanda Express tar dig från Stockholm Central till Arlanda flygplats på endast 18 minuter. Dessa snabbtåg avgår var 30:e minut i båda riktningarna. Enkelbiljett för en vuxen kostar 295 kronor. Andra förmånliga priser gäller för yngre och pensionärer, finns även möjlighet att köpa flera resor till ett reducerat pris, ett så kallat resekort. Se priser för Arlanda Express.

Fjärrtåg

Fjärrtågen som går till Arlanda körs av SJ eller av Tågkompaniet. Det avgår och ankommer ett 60-tal fjärrtåg dagligen till Arlanda. Priser och avgångstider hittar du på respektive webbplats hos SJ (Statens Järnvägar) eller Tågkompaniet

SL:s Pendeltåg

SL:s pendeltåg avgår och ankommer till Arlanda Centralstation mitt i SkyCity. Dessa pendeltåg går till Stockholm och Uppsala. Resan till och från Uppsala tar ca 18 minuter. Från och till Stockholm tar resan 38 minuter. Viktigt att tänka på är att reser man med SL till Uppsala måste man köpa en UL biljett. Mer info hittar du på UL:s webbplats.

Reseplanera SL och UL

Tänk på att det kan tillkomma en stationsavgift på 120 kronor ifall avgiften inte redan har inkluderats i biljettpriset. Det är också bra att kolla störningar i trafiken så att du kan välja rätt färdmedel till och från Arlanda, med Resrobots SL reseplanerare ser du tider och störningar eller kolla på SL:s webbplats.

Planera med vädret

Vädret har en stor påverkan på både tåg och busstrafiken, speciellt under vintertid så då gäller det att vara ute i god tid och planera resan väl. Du kan se väder för Stockholm och för den destination du ska till med långtidsprognos på tio dagar från Väder24.

Reseplanera i Stockholm med oss

Planera resan med Resrobot

Skriv in namnet på den station eller plats vart som helst i Sverige som du vill åka ifrån och den destination eller hållplats du vill åka till så hittar Resrobot den bästa rutten och tiden för dig för SL i Stockholm och för alla andra orter i hela Sverige.